MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

İşbu Mesafeli Satış Sözleşmesi Ön Bilgilendirme Formu (“Ön Bilgilendirme”) BOUQUET’S CHOCOLATE-BUKET KARAYEL (“Satıcı”)  üzerinden ürün satın alan ve aşağıda bilgileri yazılı alıcının (“ALICI”) Mesafeli Satış Sözleşmesinin (“Sözleşme”) koşulları, ürünün/ürünlerin temel nitelikleri, satış fiyatı, ödeme şekli, ürünlerin teslimi ve cayma hakkına ilişkin ön bilgi edinmesi amacıyla hazırlanmıştır. İşbu Ön Bilgilendirme, 28 Kasım 2013 tarih ve 28835 sayılı Resmî Gazete ile yayımlanarak, 28.05.2014 tarihinde yürürlüğe giren 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve 27.11.2014 tarih ve 29188 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümleri uyarınca ön bilgilendirme formu niteliğindedir.

1. Alıcı ve Satıcıya Ait Bilgiler:

Satıcı Bilgileri:

Unvanı    : BOUQUET’S CHOCOLATE-BUKET KARAYEL (Bundan sonra SATICI olarak anılacaktır)

Adresi     : AHİ EVRAN MAH.1.OSB ASO BULVARI SİNOVA İŞ MERKEZİ NO:4/47 SİNCAN/ANKARA

Telefon    : 0536 323 41 01   

e-posta adresi : info@bouquetschocolate.com

MERSİS NO: 4581145105400001               

Alıcı Bilgileri:

Adı Soyadı           :

Firma Adı             :

Vergi Numarası    :

Vergi Dairesi        :

Adresi                  :

Telefon                 :

Email                   :

İşbu Ön Bilgilendirme’de Alıcı ile Satıcı kısaca ayrı ayrı “Taraf” ve birlikte “Taraflar” olarak anılacaklardır.

2. Ürünlerin Özellikleri:

Ürün/ürünlerin türü, miktarı, marka/modeli, rengi, adedi, tüm vergiler dahil satış bedeli, ödeme şekli, ödeme öncesi belirtilmektedir. Belirtilen ürünlerin tümü ÜRÜN olarak tanımlanmaktadır.

3. Teslimat Şekli

3.1 Satıcı, 2. maddede yer alan ürünlere ilişkin ödeme işleminin tamamlanmasını takiben söz konusu ürünler Alıcının 1. Maddede belirtilen adresine paketlenmiş ve sağlam olarak en geç 7 gün içinde teslim edilir, mücbir nedenlerden dolayı bu süre uzayabilir.

3.2 ALICI, teslimat sırasında kargo ambalajını kontrol etmekle ve bir sorun gördüğünde teslim almamakla ve bu durumu kargo firması yetkilisine tutanak tutturmakla sorumludur. Aksi halde SATICI SORUMLU DEĞİLDİR.

4. Ödeme Şekli

Alıcı tarafından söz konusu ürünlerin bedeli, her koşulda kredi kartı veya aynı benzer nitelikteki banka kartları ve ya banka havalesi/EFT ile elektronik ortamda Satıcıya ödenecektir.

5. Cayma/iade Hakkı:

Siparişi verilen ürünler için cayma veya iade hakkı BULUNMAMAKTADIR.

6- Diğer Şartlar

6.1. Alıcı teslim anında malı gözden geçirmeyi ihmal eder ve malı teslim alırsa, ürünün sağlam ve hasarsız olduğunu kabul etmiş sayılır.

6.2. Satış konusu ürünlerin teslimatı için Alıcının Sözleşmeyi elektronik ortamda teyit vermiş olması ve mal bedelini ödemiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle mal bedeli ödenmez, Satıcı hesaplarına ulaşmaz veya banka kayıtlarında iptal edilir ise Satıcının malı teslim etme yükümlülüğü sona erer.

6.3. Satın alınmayan bir ürünün teslimi durumunda; Satıcı, Alıcıya telefon ya da e-posta yoluyla bilgilendirme yaparak, satın almadığı halde Alıcıya teslim edilen ürünü iade edilmesini talep edebilir. Alıcı bu durumda bedeli ödenmemiş olan malı Satıcıya iade etmek ve kargoya teslim etmekle yükümlüdür. Bu halde kargo ücreti Satıcıya aittir.

6.4. Satıcı, stokların tükenmiş olması veya benzeri imkânsızlık halleri, mücbir sebepler ve olağanüstü durumlar nedeni ile Sözleşme konusu ürünü teslim edemez ise, durumu Alıcıya bildirecektir. Bu durumda satış işlemi iptal edilerek mal bedeli olarak ödediği tutar aynı gün içinde Alıcının kredi kartına/banka hesap numarasına iade edilir.

6.5.  Alıcı, her türlü soru, talep ve şikâyetlerini 1. maddedeki adrese, e-posta adresine, telefon hattına yapabilecektir. Bu sözleşmeden doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde satıcı kayıtları kesin delil oluşturur. Alıcı, şikâyet ve itirazları konusundaki başvurularını, Bakanlıkça her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dâhilinde mal veya hizmeti satın aldıkları veya ikametgâhlarının bulunduğu yerdeki tüketici hakem heyetine veya tüketici mahkemesine yapabilecektir.

6.6. Alıcı, gerek Satıcının internet sitesinde yer alan üyelik formunda belirtmiş olduğu ve gerekse işbu Ön Bilgilendirme ’de yer alan bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu ve bu bilgilerin hatalı veya noksan olmasından doğacak her türlü zarardan sorumlu olduğunu, Satıcının bu nedenle bir zarara uğraması halinde Satıcının zararını tazmin etmeyi kabul ve beyan eder. Alıcı aşağıdaki onaylıyorum butonunu tıklamak suretiyle işbu önbilgilerin, satış koşullarının tümünü okuduğunu, anladığını kabul ve taahhüt eder.